Welkom bij Tennisschool Tom Jepkes


 Dé tennisschool voor iedere tennisser. Bij Tennisschool Tom Jepkes gaan plezier en prestatie hand in hand. Er worden dagelijks trainingen verzorgd op recreatief en prestatief niveau. Benieuwd hoe het is om lekker te tennissen? Ik zie u graag op de baan! 
INSCHRIJVING ZOMERSEIZOEN 2023 GEOPEND!


Hoewel we nog volop in de wintertrainingen zitten en nog wekelijks regenbuien en harde winden moeten trotseren om straks weer scherper dan ooit aan de start van de voorjaarscompetitie te verschijnen, vraag ik jullie toch om al na te denken over het zomerseizoen dat in april weer van start gaat. De inschrijving is namelijk weer geopend! Zoals jullie van ons gewend zijn geven we van maandag t/m zaterdag trainingen en inschrijven kan tot 18 februari.


  Ervaringen

"Meester Tom doet altijd leuke spelletjes waardoor we heel goed leren tennissen." 

- Esmee, 9 jaar


"Ik vind meester Tom heel grappig en lief. Ik heb altijd zin in zijn tennisles." 

- Manon, 7 jaar


"Ik tennis al 10+ jaar met veel plezier bij Tom. Als het te hard gaat, kunnen wij dat altijd zeggen."

- Wesley, 30 jaar


“Geen les is hetzelfde, Tom heeft altijd verbeterpunten voor mij en juist dat stimuleert enorm om dat op de baan uit te proberen. Voor vragen en advies kun je 24/7 bij hem terecht”

- Yf, 18 jaar


“Vanaf dat ik mij kan herinneren krijg ik twee keer in de week les van Tom. Hard aanpoten tijdens de lessen, maar leer wekelijks skills die op de baan goed van pas komen.”

- Che, 16 jaar


Meer ervaringen

 


Partners:

 

 E-mailen
Instagram