Partners


TV. Ilpendam, één van de drie gezelligste verenigingen van Nederland.


Zonder twijfel is TC. Monnickendam ook één van de drie gezelligste verenigingen van Nederland.


Met TC. Marken maken we het drietal leukste verenigingen van Nederland compleet.Opzoek naar nieuwe tennis- of padelrackets, bespanningen, ballen of andere materialen? Dan bent u bij “Tennis & Padel Racketservice” aan het juiste adres. Door zijn jarenlange opgebouwde ervaringen als speler, bespanner en als medewerker in één van de meest toonaangevende tennisspeciaalzaken van Nederland is Niki Troquet in staat om u van de allerbeste adviezen te voorzien rondom alles dat met tennis en padel te maken heeft.

 Klik op het logo om een kijkje te nemen op zijn website. Hier kunt u via de webshop direct de nieuwste rackets bestellen. Via de bespanagenda kan een afspraak worden gemaakt om uw racket professioneel te laten bespannen. U kunt uw racket op de club achterlaten en binnen 3 dagen ligt het racket bespannen en al voor u klaar.


Het merk waar veel topspelers en speelsters mee werken op de tour. De nummer 4 van de wereld Daniil Medvedev en nummer 1 bij de dames Iga Swiatek zijn al jaren trouw aan Tecnifibre. Kijk op de site voor meer informatie en kies welk racket bij jou past.

BHV Waterland verzorgt BHV en EHBO opleidingen op maat. Daardoor kun je geheel naar eigen wens een opleiding krijgen of regelen voor je medewerkers. Een opleiding gecombineerd met een dag teambuilding of een opleiding met alle ondernemers van het bedrijfsterrein. Alles kan.


Voor meer informatie gaat u via het logo naar de website.


De sensatie vanuit de VS. Ballenrapen was nog nooit zo leuk!
Fysiotherapie Burgers is al meer dan 6 jaar lang een begrip in Ilpendam. Vanuit zijn praktijk in het dorpshuis, behandelt Sebastián Burgers uiterst vakkundig iedereen die met een blessure bij hem aanklopt. Door zijn flexibele houding en alle persoonlijke aandacht voelt iedereen zich meteen op zijn of haar gemak en kan er samen worden gezocht naar de juiste behandelroute.


Opzoek naar een zeer goede fysio? Druk op het logo en kom op de site van fysiotherapie Burgers.

 

E-mailen
Instagram